Firma SC 2M Farma SRL a cistigat licitatia pentru inchirierea unui punct farmaceutic din corpul de legatura intre terminalele Aeroportului Otopeni, patru fiind descalificate, in timp ce pentru inchirierea spatiilor pentru restaurante nu au fost primite oferte, au declarat reprezentantii AICHB.

Potrivit reprezentantilor Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti (AICHB) licitatiile pentru spatiile comerciale care nu au fost inchiriate vor fi organizate la o data care va fi anuntata ulterior.

La Bursa de Marfuri a avut loc, marti, trei noi licitatii pentru inchirierea spatiilor comerciale din corpul de legatura dintre terminalele de plecari si sosiri de la Aeroportul Otopeni. Astfel, s-au scos la licitatie deschisa, urmate de strigare libera a pretului, trei spatii comerciale pentru activitati recreative si informative, respectiv sala de lectura, auditie, cafenea, acces internet si ceainarie, pentru farmacie si pentru restaurant.

La prima licitatie pentru spatiul comercial destinat activitatilor recreative s-au inscris doua societati, ambele fiind descalificate. Pentru restaurant nu s-a primit nicio oferta, iar pentru punctul farmaceutic au fost trei oferte.

Doua dintre societatile care s-au aratat interesate de deschiderea unui punct famaceutic au fost eliminate ca urmare a documentatiei incomplete. Singura firma care a reusit sa castige licitatia pentru inchirierea unui spatiu comercial pentru un punct farmaceutic a fost SC 2M Farma SRL. Pentru inchirierea spatiului societatea va plati 33 euro/metru patrat, suprafata fiind de 60 metri patrati.

Noul corp de legatura a fost inaugurat la inceputul lunii octombrie si asigura un tranzit rapid intre fluxul de sosiri interne si de plecari internationale, constituind totodata o zona comerciala de petrecere a timpului liber inainte de imbarcare sau intre doua zboruri. Investitia s-a ridicat la aproximativ 2,5 milioane de dolari.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri