In cazul MediHelp International, datele arata o crestere a vanzarilor cu 30% mai mare fata de anul precedent. In ceea ce priveste diferenta solicitarilor din partea persoanelor fizice sau a companiilor, procentul de polite individuale reprezinta 60% din totalul vanzarilor.

In 2017, companiile din IT, pharma, consultanta financiara sau petrol si gaze au fost cele care au solicitat planuri de asigurare medicala internationala pentru angajati, astfel ca procentul de vanzari catre companii a fost de 40% din totalul anual.

Printre cele mai solicitate produse se regasesc planurile de asigurare internationala de sanatate specifice MediHelp, ce pot fi accesate atat in tara, cat si in strainatate, precum si cardul oncologic NESA.

„In 2017 am reusit sa crestem gradul de informare si interesul asupra planurilor de asigurare cu acoperire internationala si sa implementam un proiect legat de diagnosticarea din timp a cancerului (cardul NESA). Pentru anul urmator ne propunem sa continuam acest demers, si dorim sa crestem si rata de retentie a clientilor, care acum este de 85%”, a declarat Zahal Levy, presedinte MediHelp International.

Investitie de 20 milioane de...
Citeste si: Sanador investeste 20 milioane euro intr-un centru oncologic

In acest an, printre cele mai solicitate servicii acoperite de MediHelp se regasesc serviciile medicale de preventie, spitalizare, interventii chirurgicale, consultatii la medici specialisti. Dintre tarile in care au fost accesate politele cu acoperire internationala fac parte Austria, Turcia, Franta si Germania.

MediHelp International este unul dintre liderii pe piata asigurarilor internationale de sanatate din Europa Centrala si de Est, fiind prezent in Romania, Ungaria, Bulgaria si Polonia (MediSky) de peste 15 ani si urmand sa se extinda in alte state din regiune. Planurile de asigurare medicala internationala MediHelp ofera acces la o retea de peste 425.000 de clinici medicale din lume, ofera servicii medicale (interventii chirurgicale complexe, spitalizare, consultatii multidisciplinare, analize de laborator, servicii de imagistica, tratament dentar, tratament pentru cancer, transplant de organe, transplant de maduva osoasa) si includ optiuni de acoperire intenationala de pana la 3 milioane euro.