Rata de ocupare a cladirilor din portofoliul din Romania al Immofinanz a ramas stabila in primele noua luni din 2017, la nivelul de 95,5. In primele trei trimestre ale anului financiar 2017, veniturile din închirieri în România se ridicau la 37 de milioane de euro, ceea ce reprezinta 21,2% din veniturile din închirieri totale la nivel de grup.

La nivel de grup, Immofinanz, care detine peste 250 de proprietati office si de retail (exclusiv Rusia), a inregistrat, in primele noua luni din 2017, venituri din inchirieri in valoare de 174,1 milioane de euro, similare celor din aceeasi perioada a anului trecut, cand nivelul a fost de 174 de milioane de euro. Segmentul office a generat venituri de 85,4 milioane de euro, in crestere cu 2,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce restul sumei a venit din sectorul de retail, unde veniturile din inchirieri au totalizat 75,2 milioane de euro, nivel similar celui din T1-T3 2016. Rezultatele mentionate nu includ portofoliul din Rusia al Immofinanz.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont