Centrul Comercial B1 Bistrita s-a deschis la 23 noiembrie si este primul centru comercial din oras. Centrul cuprinde 21 de unitati care ocupa o suprafata comerciala utila totala de 8.900 de metri patrati si a atras numerosi comercianti nationali si internationali, precum H&M, Deichmann, New Yorker, Hervis, Pepco si KFC. Acest nou proiect de dezvoltare este situat pe artera principala care traverseaza orasul Bistrita si are acces la un hypermarket Kaufland existent. Centrul comercial dispune de o parcare de 450 de locuri.

Este planificata o a doua etapa de dezvoltare, in cadrul careia se vor adauga trei unitati comerciale si un restaurant de tip „drive-thru”. Aceasta va creste suprafata comerciala utila totala a centrului la 11.000 de metri patrati, finalizarea celei de-a doua etape de dezvoltare fiind planificata pentru al patrulea trimestru din 2018.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont