In anul fiscal incheiat la 31 august 2017, JYSK Romania a raportat vanzari in crestere cu 63% a vanzarilor si cu 97% a profitului. Care sunt cele mai vandute produse?

JYSK Romania a inregistrat, in anul fiscal 2016-2017, cele mai bune rezultate financiare de cand compania a intrat in Romania, adica in anul 2007, cand a fost inaugurat primul magazin JYSK: o cifra de afaceri de 363.000.000 lei si un profit de 54.000.000 lei. Comparativ cu anul fiscal precedent, cifra de afaceri a crescut cu 63%, iar profitul – cu 97%.

„Suntem multumiti de rezultatele JYSK Romania in anul fiscal pe care l-am incheiat la 31.08.2017. Unul dintre factorii care a contribuit la cresterea cifrei de afaceri si a profitului este strategia consecventa de expansiune si deschiderea de noi magazine . Suntem foarte incantati sa anuntam o crestere a targetului de magazine pe care le vom deschide in Romania, de la 100 la 135. Si la nivel organic rezultatele sunt foarte bune, majoritatea magazinelor vechi realizand vanzari mult peste cele de anul trecut”, declara Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria.

Cresteri spectaculoase fata de anul precedent, au fost inregistrate, din perspectiva vanzarilor la urmatoarele categorii de produse: mobila, saltele si lenjerii de pat.

jysk romania, Alex Bratu, magazin

"Cel mai important aport la rezultatele pe care JYSK Romania le-a inregistrat anul trecut l-au avut angajatii, de care suntem foarte mandri. Echipa JYSK reprezinta pentru mine un atu pe care il avem pe piata, de aceea investim permanent in dezvoltarea unei echipe din ce in ce mai performante", spune Alex Bratu.

Primul magazin din Romania a fost deschis in 2007, la Oradea. Acum, JYSK are 52 de magazine in Romania si un numar de 623 de angajati. La nivel international, in acest an, JYSK Group a anuntat rezultate foarte bune, cu o cifra de afaceri totala de 3,357 miliarde euro si un EBIT de 444 milioane de euro.

JYSK este un lant international de magazine cu radacini scandinave care comercializeaza produse pentru casa. Primul magazin a fost deschis in Danemarca in 1979, iar astazi JYSK detine peste 2.500 magazine in 49 tari si are peste 22.000 de angajati. In Germania si Austria magazinele opereaza sub brandul Danisches Bettenlager, iar in restul lumii toate magazinele sunt JYSK. Compania JYSK este detinuta de comerciantul danez Lars Larsen, care pe langa JYSK mai are in portofoliu cateva companii a caror cifra anuala de afaceri a ajuns la 29,9 miliarde DKK (4,18 miliarde de euro).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri