Aldis estimeaza afaceri de 75 de mil. de euro, in 2006

Pentru acest an, preconizam ca cifra de afaceri a companiei Aldis va ajunge la 75 de milioane de euro, fata de 61 de milioane de euro cat s-a realizat in 2005, iar aceasta crestere marcheaza o extindere a pietei Aldis, a declarat directorul comercial Aldis, Maria Usurelu, citata de NewsIn.

"Productia Aldis a ajuns in medie la 100 tone de mezeluri / zi, fata de 80 de tone/ zi cat se realiza in anul precedent", a spus Maria Usurelu. Aceasta a precizat ca pentru 2007, compania se asteapta la o crestere cu 10 % a productiei.

Aldis a investit in 2006 fonduri de patru milioane de euro, pentru a pune in functiune o noua sectie care produce salamuri crud-uscate cu mucegai.

"Jumatate din suma investita a avut ca sursa fonduri SAPARD, ceea ce arata capacitatea companiei noastre de a accesa fonduri europene", a precizat directorul comercial al companiei.

In prezent, Aldis produce 400 de sortimente de mezeluri, materia prima pentru realizarea acestora fiind asigurata prin importuri, din tari precum Brazilia, SUA sau Canada.

"Preturile mezelurilor vor depinde, dupa aderare, de costurile de achizitionare a materiei prime", a declarat, pentru NewsIn, directorul comercial Aldis, Maria Usurelu.

Compania Aldis este prezenta in cadrul expozitiei internationale INDAGRA 2006, care se desfasoara in perioada 8-12 noiembrie, la Romexpo.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Michael Kors și Versace închid 170 de magazine după vânzări în scădere cu 70%
Setari Cookie-uri