Magazinul Decathlon din Buzau este amplasat pe Strada Unirii, Nr. 301 – 303, are o suprafata de aproximativ 1.400 metri patrati si corespunde formatului magazinelor Decathlon – “Toate sporturile sub acelasi acoperis” si un teren de joaca cu acces gratuit si a necesitat o investitie de 800.000 de euro.

“Tot mai multi romani sunt interesati de mentinerea unui stil de viata sanatos, asociat, de cele mai multe ori cu practicarea sportului si a exercitiilor fizice constante. Este o schimbare de mentalitate din ultima perioada de care ne bucuram si pe care o sustinem prin deschiderile de noi magazine la nivel national. Cea de-a doua inaugurare din acest an are loc la Buzau, unde venim cu o gama diversa de produse. Estimam ca paleta variata de articole si echipamente va aduna in primul an aproximativ 200.000 de vizite ale iubitorilor de sport si miscare”, a declarat Alex Domsa, director de expansiune, Decathlon Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont