De la deschiderea Clinicii Zetta in 2012, echipa chirurgicala a realizat in jur de 4.500 de interventii si a acordat circa 9.500 de consultatii de specialitate. Clinica de chirurgie plastica si reconstructiva a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 3,8 milioane lei, iar anul acesta estimeaza ca va depasi cifra de 4 milioane lei.

Echipa chirurgicala este formata din 20 de medici si este condusa de dr. Dragos Zamfirescu, iar pe langa activitatea medicala, acestia se implica in mai multe activitati de cercetare stiintifica.

Clinica Zetta ofera servicii medicale complexe in urmatoarele specialitati: chirurgie plastica - estetica si microchirurgie reconstructiva, chirurgia mainii, chirurgie maxilo-faciala, oncologie, ortopedie, ORL, chirurgie generala, proceduri minim-invazive si dermatologie.

In fiecare an, echipa medicala acorda circa 2.300 de consultatii si realizeaza aproximativ 1.250 de operatii. Gama serviciilor oferite include peste 200 de proceduri chirurgicale, de la injectii cu botox si acid hialuronic, lifting facial, augmentari mamare, la interventii complexe de microchirurgie reconstructiva, precum replantarea segmentelor amputate si transferurile libere microchirurgicale.

La initiativa dr. Dragos Zamfirescu, anul acesta a fost infiintata Asociatia Zetta, organizatia non-profit a Clinicii Zetta, care are ca obiectiv continuarea activitatilor civice si sociale realizate in cadrul clinicii, cum ar fi: interventii pro-bono pentru paralizii de plex brahial la copii mici, reconstructii pediatrice pentru malformatii congenitale sau reconstructii pentru sechele postcombustionale, reconstructii mamare dupa mastectomii, sustinerea si incurajarea tinerilor medici plasticieni din Romania, campanii sociale si/sau educationale orientate spre probleme de sanatate si cercetare stiintifica.

Citeste si:
ENORM: Musk castiga de 40.600 de ori mai mult decat angajatii sai
Elon Musk castiga de 40.600...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Salarii: cele mai mari castiguri in IT, cele mai mici in confectii