Damila, producator de materiale de constructii, a anuntat ca pentru 2018 estimeaza cresterea veniturilor cu 20% si are ca obiectiv lansarea magazinului online.

Compania Damila, cu activitate in domeniul productiei de materiale de constructii, fondata in 1992 de catre Daniel Remus Nitu, a inregistrat in acest an o cifra de afaceri de 50 de milioane de euro, in crestere cu 30% fata de 2016.

Obiectivele principale ale Damila in 2018 vor viza consolidarea pozitionarii produselor proprii, cu accent pe sistemul de acoperis Rodach si consolidarea pozitionarii brandului Damila ca solutie completa pentru constructii si amenajari.

”In prima parte a anului 2018, ca urmare a cererii pietei, vom lansa magazinul online Damila care va oferi posibilitatea plasarii de comenzi online si livrare in orice loc din tara. Va fi o perioada in care vom lucra la organizarea logistica, tocmai pentru ca produsele pe care le comercializam au in general greutati si volume mari, multe elemente specifice si trebuie sa ne asiguram ca oferim clientilor solutii pentru a comanda si a primi produsele in cele mai bune conditii”, spun reprezentantii Damila.

Potrivit acestora, investitiile desfasurate de-a lungul timpului au atins nivelul de aproximativ 20 de milioane de euro si au vizat capacitati de productie, stocare, manipulare si transport. In ceea ce priveste planul de afaceri, reprezentantii companiei estimeaza ca, la finalul anului 2018, Damila va atinge pragul de 60 milioane de euro cifra de afaceri.

Damila are in prezent noua depozite situate in Bucuresti, Ramnicu Valcea, Craiova, Dragasani, Horezu, Balcesti, Maciuca si, datorita investitiilor efectuate in facilitati de logistica si in magazinul online, livrarea intregii game de produse este posibila in orice colt din tara si strainatate. Damila foloseste materie prima importata de la producatori consacrati, prelucrata in fabrica proprie din judetul Valcea. Experienta de productie se apropie de 10 ani. Reprezentantii producatorului de materiale de constructii spun ca produsul Rodach, brandul propriu de tigla metalica si accesorii complete pentru acoperis, va avea o crestere de minimum 35%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri