Retailerul polonez de incaltaminte CCC a cumparat de la grupul de moda Peeraj Brands International franciza pentru magazinele CCC din Romania in cadrul unei tranzactii de 33 milioane de euro, au confirmat surse din piata pentru WALL-STREET.RO

CCC, prezent pe piata romaneasca in sistem de franciza, va cumpara de la Peeraj Interbrands cele 54 de magazine CCC. Tranzactia are loc in cadrul unui acord neangajant prin care CCC cumpara franciza de la Peeraj.

Retailerul polonez intra astfel pe piata romaneasca in mod direct, insa are planuri de expansiune in Georgia si Kazahstan, unde ar urma sa deschida magazine in sistem de franciza prin intermediul grupului Peeraj.

Peeraj detine pe plan local franciza pentru alte zece branduri si peste 100 de magazine, printre care Geox, Swarowski, Pimkie, Armani Jeans, etc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri