Producatorul german H&E Reinert va investi circa 17 milioane de euro intr-o fabrica de mezeluri la Feldioara, fabrica urmand sa inceapa productia in decembrie, iar produsele vor fi distribuite pe piata la sfarsitul lui ianuarie, a spus directorul general al H&E Romania, Ovidiu Bocaniciu.
Potrivit lui Bocaniciu, unitatea de langa Brasov are o suprafata construita de 10.500 de metri patrati si o capacitate de productie, intr-o prima etapa, de 12.500 de tone pe an, insa scopul final este dublarea capacitatii de productie, astfel incat sa se ajunga la 25.000 de tone pe an.

Fabrica are 80-90 de angajati, iar pana la sfarsitul anului 2007 numarul salariatilor va fi de 200. O data cu dublarea productiei, personalul va totaliza pana la 450 de angajati, conform NewsIn. In 2007, compania va produce exclusiv pentru piata romaneasca, dupa care va viza si pietele externe. Materia prima provine in mare parte din import, insa si din Romania, in special ingrediente si carne proaspata.

"Pentru primul an de activitate, H&E Reinert Romania estimeaza o cifra de afaceri de 20-22 milioane euro, iar in 2010 cifra de afaceri ar putea sa depaseasca 50 de milioane euro", a spus directorul general al producatorului german, Hans-Edwald Reinert. De asemenea, producatorul german urmareste sa devina, in urmatorii patru ani, al cincilea producator de mezeluri din Romania. H&E Reinert a fost fondata in 1931, are cinci fabrici, in Germania, cu 1.350 de angajati si un rulaj anual de 300 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri