Incepand cu aceasta saptamana, consumabilele de tutun pentru glo, numite Neostiks, sunt disponibile in aproximativ 2.000 de magazine, lanturi internationale de supermarket-uri si benzinarii din Bucuresti, Constanta, Craiova, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov si Iasi. De asemenea, o echipa dedicata de ambasadori glo a fost recent infiintata pentru a le facilita fumatorilor accesul la produs, precum si pentru a le oferi acestora mai multe informatii cu privire la caracteristicile cheie si modul de utilizare.

Dispozitivul glo poate fi achzitionat online, in magazinul dedicat din Baneasa Shopping City, inaugurat de British American Tobacco (BAT) in luna decembrie 2017 si printr-o retea de ”ambasadori” creata de companie pentru a populariza produsul in randul consumatorilor. Pretul promotional la prima achizitie a dispozitivului, impreuna cu 10 pachete de Kent Neostiks, este de 200 de lei. Un pachet de Kent Neostiks se va comercializa la un pret comparabil cu cel al unui pachet de tigarete (17 lei).

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont