LLP Bucharest lanseaza Food Vision pentru industria alimentara

LLP Bucharest a lansat solutia informatica compatibila cu cerintele europene impuse in domeniul alimentar, numita FOODVISION.

"Deoarece indeplineste toate necesitatile industriei alimentare, FOODVISION reprezinta o solutie completa si usor de utilizat pentru cerintele specifice acestui domeniu", a declarat directorul de vanzari LLP Bucharest, Raluca Komartin, in cadrul conferintei de presa organizata in cadrul Indagra.

Solutia Foodvision este aplicata deja in Uniunea Europeana, aplicatia fiind deja implementata intr-un numar mare de companii din aceasta regiune."Foodvision este un instrument construit pentru industria alimentara si productia de carne, in acest mod fiind capabil sa ofere solutii pentru cele mai complexe probleme din domeniu", a spus Raluca Komartin.

Grupul LLP furnizeaza servicii de consultanta si software companiilor locale si internationale din Centrul si Estul Europei. Grupul se concentreaza pe nevoile operationale, financiare, analitice, de relatie cu clientii si de raportare ale organizatiilor locale si regionale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri