Cuvantul “Freedom” il traducem in acelasi fel, dar libertatea pentru fiecare dintre noi poate insemna ceva diferit. Pentru companii, Telekom defineste acest concept prin platforma comerciala #BusinessLiber cu care a schimbat regulile pietei pentru antreprenori.

Pe langa beneficii precum internet mobil nelimitat la viteze 4G si minute si SMS nelimitate, totul la preturi incepand de la 5 euro lunar, plus TVA, "Freedom" inseamna libertatea de a alege un contract fara perioada minima contractuala si fara taxa de reziliere. Plus libertatea de a opta pentru cea mai buna retea pentru afacerea fiecarui antreprenor.

Urmand promisiunea #BusinessLiber, Telekom a oferit tuturor clientilor business posibilitatea de a testa internetul nelimitat 4G in luna decembrie 2017, cand a oferit trafic nelimitat de date, in reteaua 4G, chiar si celor care nu aveau abonamente Freedom, cu voce si date 4G nelimitate.

La inceput de an, operatorul de telecomunicatii continua aceasta initiativa la o scara si mai mare, invitand toti clientii business, indiferent de furnizorul lor actual de comunicatii, sa testeze serviciile 4G Telekom. Astfel, incepand cu 23 ianuarie, orice antreprenor interesat sa evalueze cele mai bune optiuni pentru afacerea sa in ceea ce priveste reteaua, poate sa isi activeze pentru o perioada de 30 de zile un SIM de date mobile cu 2GB de net 4G, in oricare magazin Telekom sau prin consultantii de business ai operatorului.

Credem ca orice client business are dreptul sa decida singur care este cel mai bun serviciu pentru nevoile sale, si nu sa ii spuna operatorul de telecomunicatii ce e mai bine pentru afacerea lui. De aceea le oferim acestora libertate absoluta de alegere prin toate initiativele #BusinessLiber. Invitam clientii tuturor operatorilor de telefonie mobila sa testeze serviciile inainte de a lua o decizie de cumparare. Concret, punem la dispozitia oricarui antreprenor interesat SIM-uri de date 4G fara nicio obligatie” spune Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom Romania.

Antreprenorii care vor opta pentru #BusinessLiber si abonamentele Freedom castiga libertate in afaceri, au flexibilitate pentru contract, acces la informatii complet transparente si la costuri detaliate, dar si beneficii complete, cuvantul de ordine pentru acestia fiind “nelimitat”.

Prin natura afacerii pe care o conduc, sunt mereu in miscare, la intalniri cu diversi clienti. Trebuie sa fiu mereu pregatit, sa am informatiile necesare la indemana, sa discut cu multe persoane, asa ca pot spune despre mine ca sunt un mare consumator de date si voce. Am luat abonamentul nou de la Telekom inca din primele zile de la lansare pentru ca ma scuteste de calcule privind costurile, pentru ca am servicii nelimitate de date si voce, iar reteaua operatorului se comporta impecabil indiferent de locul in care ma aflu” declara Bogdan Micu, administrator al fimei Mibo Impex, unul dintre antreprenorii care a fost convins de la bun inceput de abonamentele Freedom.

Si nu a fost singurul. In decembrie 2017, la o luna de la lansarea abonamentelor Freedom, Telekom si-a dublat volumele de vanzari in randul clientilor business, precum si numarul de companii care au ales sa se porteze in reteaua Telekom.

Nu trebuie sa iti spuna altii care e cea mai buna retea pentru afacerea ta. Convinge-te singur! Daca esti antreprenor, vino intre 23 ianuarie si 28 februarie in magazinele Telekom sa primesti un SIM de date mobile si testeaza gratuit 2 GB de net 4G, timp de 30 de zile. Fara conditii, fara obligatii!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri