La 11 ani de la inaugurarea primului magazin fizic pe piata romaneasca, in 2007, si dupa investitii totale in Romania de peste 145 de milioane de euro, care au mers in achizitia de terenuri si construirea si dotarea celor sase magazine pe care le detine, Hornbach lanseaza magazinul sau online din Romania. Magazinul online, ce va fi lansat pe 23 ianuarie 2018, va cuprinde 27.000 de articole din gama materialelor de constructii si produselor de gradinarit.

Clientii pot fie comanda online si solicita expedierea marfurilor la domiciliu sau la santier, fie se informeaza online si cumpara in magazin. Din cele peste 27.000 de articole prezentate pe site, majoritatea vor putea fi livrate la orice adresa din Romania in termen de 2-3 zile. De asemenea, din cele peste 27.000 de produse listate, aproximativ 23.000 de produse pot fi rezervate pe site si ridicate personal din magazinul selectat, dupa 4 ore de la rezervare.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont