Galaxy Tobacco a prejudiciat bugetul de stat cu circa patru milioane euro, prin neplata accizelor pentru 130 de tone de tutun vandut catre unele societati, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

in urma verificarilor Garzii Financiare, s-a constatat ca in perioada 2005-2006, Galaxy Tobacco a vandut tutun taiat (procesat) societatilor Sky Trading Tobacco, Broadcast Business consulting Ploiesti si Lyon TDG Iasi.

Ulterior, in urma controlului la Sky Trading Tobacco, comisarii Garzii Financiare au stabilit ca societatea a cumparat tutun si de la Interagro SA si Mella Italia si revandut catre International Trade Distribution, Euro Tobacco care nu sunt autorizate ca antrepozite fiscale, neavand, prin urmare motiv sa cumpere tutun. in plus, societatile nu functioneaza la sediul social declarat.

Pe 27 octombrie, politia a gasit o fabrica clandestina de tigarete in Baicoi, Prahova, unde se fabricau tigari Carpati si Zorro. tututnul folosit in acesta fabrica provenea de la Galaxy Tobacco si Interagro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri