Spitalul Monza, unul dintre cele mai mari spitale private din tara, a incheiat un parteneriat strategic cu Institutul Sanului pentru dezvoltarea centrului specializat in patologia mamara, cu solutii de preventie, diagnosticare, tratament si reconstructie a afectiunilor mamare. Pentru a facilita aceasta colaborare, spitalul Monza a investit pana in prezent circa 1,5 milioane de euro in achizitionarea tehnologiilor de imagistica (ecograf, mamograf si RMN).

In cadrul parteneriatului, echipa multidisciplinara a Institutului Sanului, condusa de dr. Cristian Viisoreanu, va colabora cu echipa medicala din cadrul spitalului Monza pentru a putea asigura gama completa de servicii dedicate acestei patologii: consultatii clinice, analize de laborator, teste screening (ecografie, elastografie, mamografie, RMN mamar), chirurgie oncologica cu reconstructie mamara imediata sau tardiva, consultatii oncologice si de radioterapie, consiliere nutritionala, consiliere psiho-oncologica si terapii suport, recuperare postoperatorie, kinetoterapie si drenaj limfatic pentru preventia limfedemului.

Institutul Sanalui devine partener cu spitalul Monza“Incheierea parteneriatului cu Spitalul Monza, la mai putin de 4 luni de la infiintarea Institutului, reprezinta pentru noi o etapa importanta de dezvoltare. In continuare tragem un semnal de alarma asupra numarului mare de paciente care se adreseaza tarziu medicului, cand boala este intr-un stadiu avansat, iar sansele de supravietuire sunt serios afectate. Este stiut faptul ca, pacientele care realizeaza screening periodic au sansa identificarii tumorilor in stadii incipiente, la dimensiuni foarte mici, cele mai multe infracentimetrice. In aceste cazuri, rata de supravietuire este de 98%, iar interventiile chirurgicale sunt minime”, a precizat dr. Cristian Viisoreanu, fondatorul Institutului Sanului.

Institutul Sanului este un centru medical integrat specializat in prevenirea, diagnosticarea si tratarea patologiei mamare, infiintat de medicul chirurg Cristian Viisoreanu. Totodata, spitalul Monza, parte din grupul “Policlinico di Monza” ce insumeaza zece spitale din Italia, este specializat in efectuarea interventiilor chirurgicale si in asigurarea de servicii medicale integrate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri