Lech Przemieniecki este noul CEO al retailerului PPT Preturi pentru Tine, dupa ce in ultimii opt ani el a fost pe rand vicepresedinte si apoi presedinte al celei mai cunoscute companii de retail din Polonia, TXM S.A, care opereaza peste 350 de magazine in Polonia, Cehia, Slovacia si Romania.

Lech Premieniecki are un istoric bogat in managementul si dezvoltarea de businessuri internationale, ocupand timp de cinci ani pozitia de CEO al TXM S.A, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Regiune. Din 2003 pana in noiembrie 2010 Lech Premieniecki a ocupat pe rand pozitii de top management in cadrul Philips Lighting Europe.

Lech Przemieniecki PPT Preturi pentru TineObiectivele sale la conducerea PPT Preturi Pentru Tine vizeaza continuarea politicii de extindere regionala a companiei, optimizarea proceselor de business, consolidarea leadershipului companiei, atat la nivel local cat si international.

„Planurile noastre pentru 2018 sunt ambitioase si vizeaza continuarea expansiunii companiei in ritm sustinut atat pe plan local, cat si regional, precum si eficientizarea tuturor proceselor de business. PPT Preturi Pentru Tine este un business care a crescut organic de-a lungul celor 11 ani de prezenta pe piata, o companie matura, care are la baza un concept de succes la nivel global – moda la preturi accesibile. Suntem pregatiti sa facem istorie in 2018”, a declarat Lech Przemieniecki, CEO PPT Preturi Pentru Tine.

PPT Preturi Pentru Tine, o afacere antreprenoriala fondata in 2006, a ajuns in cei 11 ani de activitate la o cifra de afaceri de aproximativ 50 de milioane de euro in anul 2017, in usoara crestere fata de 2016. In cursul ultimilor doi ani, compania a trecut de la modelul antreprenorial la cel corporatist, perioada in care au fost inaugurate 14 magazine in Romania, 4 magazine in Republica Moldova si 13 magazine in Bulgaria, numarul total de puncte de vanzare fiind in prezent de 142 in Romania si 32 in afara granitei.

Cu peste 180 de magazine in Romania, Republica Moldova si Bulgaria, doua magazine online www.ppt.ro si www.ppt.bg si peste 1100 de angajati, PPT Preturi Pentru Tine aduce in viata clientilor produse vestimentare la preturi accesibile, in magazine de proximitate in orasele mici si medii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri