Roche a anuntat ca a intrat intr-un parteneriat strategic, pe termen lung, cu GE Healthcare pentru dezvoltarea si comercializarea in comun de solutii digitale pentru sprijinirea deciziilor clinice. Initial, parteneriatul se va concentra pe produse care accelereaza si imbunatatesc optiunile de tratament individuale pentru pacientii cu boli oncologice si sub ingrijire intensiva.

Cele doua companii doresc sa dezvolte o platforma digitala ce va oferi solutii pentru fluxuri de lucru si aplicatii digitale care vor putea sprijini deciziile clinice, cu ajutorul unor sisteme avansate de analiza de date. Aceasta va permite analiza si integrarea facila a datelor in-vivo si in-vitro, datelor pacientilor, bunelor practici medicale, monitorizarii in timp real a pacientilor si a celor mai noi rezultate din cercetare. Medicii vor avea astfel un sprijin cuprinzator pentru a lua decizii cu privire la oferirea celor mai bune tratamente si ingrijiri de calitate pentru pacientii acestora.

De exemplu, echipele de oncologi formate din mai multi specialisti vor avea o serie de date cuprinzatoare la dispozitie, pe care le pot revizui, compara si pe baza carora pot lua impreuna decizia tratamentului pentru pacientii care sufera de cancer, in fiecare etapa a bolii. In privinta dimensiunii de ingrijire intensiva, datele care provin de la echipamentele de monitorizare ale spitalelor vor fi integrate cu markerii biologici si genomul pacientilor, pentru a ajuta medicii sa identifice sau chiar sa previna complicatii severe, inainte ca acestea sa aiba loc.

Roche Diagnostics este unul dintre liderii mondiali in diagnosticul in-vitro, iar GE Healthcare este unul dintre liderii la nivel global in echipament de imagistica medicala.

„Este pentru prima oara cand doi jucatori majori din domeniul sanatatii au combinat zona digitala, diagnosticele in-vivo si in-vitro. Noi credem ca aceasta alianta va ajuta la accelerarea oferirii de solutii pentru sanatate bazate pe date precise, pentru clienti, pacienti si intreaga industrie de sanatate”, a afirmat Kieran Murphy, presedinte & CEO GE Healthcare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri