Achizitia face parte dintr-un plan de investitii care vizeaza extinderea parcului prin constructia de noi pavilioane si modernizarea celor existente. Valoarea achizitiei a depasit suma de 1,5 milioane de euro si a fost finantata din surse proprii. Investitiile in extindere sunt estimate la aproximativ 8 milioane de euro doar in 2018, la finantarea carora participa Alpha Bank si Piraeus Bank, prin suplimentarea cu 5 milioane de euro a liniei de credit existente.

„Strategia Doraly in 2018 include atat extinderea suprafetei parcului comercial, prin achizitii de terenuri pentru constructii noi, cat si diversificarea canalelor de vanzare, prin dezvoltarea retailului de tip Cash&Carry si intrarea Doraly in mediul online. Astfel, suntem bucurosi sa oferim chiriasilor nostri spatii comerciale moderne, cu facilitati logistice adaptate cerintelor actuale, asigurand totodata si promovarea intr-un mediu aflat pe un trend ascendent. Pentru terenul nou achizitionat avem in plan atat dezvoltarea a doua noi pavilioane, P9 si P10, cu acces direct din DN2, cat si modernizarea unui pavilion existent, de asemenea cu acces direct din DN2” a declarat Alexandru Rusu, CEO Doraly.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont