Producatorul de bere Bermas Suceava a inregistrat anul trecut un profit net de 1,758 milioane de lei, in crestere cu 15% fata de cel raportat in 2016, de 1,529 milioane de lei, conform rezultatelor financiare preliminare transmise Bursei de Valori Bucuresti (BVB), potrivit Agerpres.

Profitul brut in perioada mentionata s-a ridicat la 2,192 milioane de lei (1,869 milioane de lei in 2016), iar profitul operational la 3,198 milioane de lei.

Cifra de afaceri obtinuta in 2017 a fost de 27,965 milioane de lei, mai mare cu 12% fata de cea din anul precedent.

Producatorul local de bere inregistra la 31 decembrie 2017 datorii curente de 4,388 milioane de lei si active totale de 28,492 milioane lei.

Activitatea societatii a inceput in anul 1974, ca sectie de productie a Intreprinderii de Spirt, Bere, Amidon Radauti. In urma mai multor etape de dezvoltare, SC Bermas SA s-a infiintat sub aceasta denumire ca societate pe actiuni in baza HGR nr.1363/27.12.1990 prin preluarea activitatii sectiei de bere si malt Suceava din cadrul Intreprinderii de Spirt, Bere, Amidon Radauti.

Profi le permite clienților să cumpere doar șase bucați de zahăr, ulei, făină și mălai, pe fiecare bon fiscal" href="https://www.wall-street.ro/articol/Companii/251449/coronavirus-profi-le-permite-clientilor-sa-cumpere-doar-sase-bucati-de-zahar-ulei-faina-si-malai-pe-fiecare-bon-fiscal.html" onclick="_gaq.push(['_trackEvent', 'Recommended Article In Article', 'click', 'Coronavirus | Profi le permite clienților să cumpere doar șase bucați de zahăr, ulei, făină și mălai, pe fiecare bon fiscal']); return true;" class="inArticleNew clearfix">
Citeste si:
Profi: Clienții pot cumpăra doar 6 bucați de zahăr, ulei, făină și...
Coronavirus | Profi le...

In prezent, societatea este integral privatizata, are capital romanesc, fiind singura fabrica din industria berii care si-a continuat activitatea pe vechea structura tehnica si tehnologica, actiunile sale fiind cotate la Bursa de Valori Bucuresti din luna aprilie 1998, categoria a II-a. A


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Profi vrea să preia o parte din angajații disponibilizați din retail
Setari Cookie-uri