Compania Mittal Steel Iasi a afisat o pierdere de 3,6 milioane lei (1,01 milioane euro),in trimestrul al treilea al anului curent, cu 33,08% mai mica decat in aceeasi perioada a anului trecut, cand compania a inregistrat pierderi de 4,81 milioane lei.
In trimestrul al treilea, Mittal Steel Iasi a afisat o cifra de afaceri de 60,45 milioane lei (17,07 milioane euro), cu 0,8% mai mare decat in intervalul similar al anului trecut, cand a afisat 59,96 milioane lei.

In primele noua luni ale anului 2006, compania a obtinut o cifra de afaceri de 174,26 milioane lei (49,22 milioane euro), cu 8,36% mai mica decat in aceeasi perioada a anului trecut, cand societatea a afisat afaceri de 190,16 milioane lei, informeaza NewsIn. Pierderile in primele noua luni ale anului curent, de 6,016 milioane lei (1,69 milioane euro) sunt de peste sase ori mai mici decat in anul anterior, cand au afisat pierderi de peste 37,63 milioane lei.

Mittal Steel Iasi a investit in acest an 1,1 milioane de dolari in instalatii noi de lacuire, care permit inscriptionarea automata a tevilor si producerea de tevi pre-vopsite. Fosta companie Tepro Iasi este controlata de compania Mittal, care mai detine fostele combinate Sidex Galati, Siderurgica Hunedoara. Mittal Steel Iasi are un capital social de 32,23 milioane lei si este specializata in producerea de tevi dein otel sudate. Mittal Steel Holding detine 63,98% din capitalul companiei, iar SIF 2 Moldova controleaza 15,31% din capital. in structura actionariatului, la data de 30 iunie, Agentia pentru Valorificarea Activelor Statului detinea 17,49% din actiunile combinatului din Iasi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri