Edenred a lansat in Spania aplicatia Android PayTM, care le asigura angajatilor posibilitatea de a plati cu tichete de masa prin smartphone. Cu peste zece milioane de tranzactii mobile deja efectuate in 2017, Edenred a devenit primul jucator din industrie care a lansat un portofoliu global multi-brand de solutii de plati mobile, acoperind trei continente: Europa, America Latina si Asia.

Grupul Edenred a lansat primul program de plati mobile in Franta, in iulie 2016, urmat de Spania in decembrie 2016, cu aplicatia Apple Pay pentru utilizatorii de carduri Ticket Restaurant, si va implementa in curand sistemul de plati mobile in Italia pentru titularii de carduri ExpendiaSmart. In Suedia, Edenred a introdus Samsung Pay in martie 2017 si va extinde in scurt timp solutia si in Brazilia. Edenred dezvolta, de asemenea, solutii proprii in Finlanda, Italia, Slovacia si Taiwan.

Cresterea platilor mobile este un punct de cotitura istoric pentru Edenred. Marcheaza o accelerare atat in trecerea noastra la digital, cat si in efortul nostru de a ne diferentia portofoliul de servicii. Ne continuam strategia, care vizeaza in special transformarea tehnologiei digitale intr-un puternic motor de crestere. Mai mult decat oricand, inovarea tehnologica si experienta clientilor sunt punctul central al dezvoltarii noastre

Bertrand Dumazy, Presedinte si Chief Executive Officer al Grupului Edenred

Edenred a devenit primul emitent de tichete de masa care ofera Android Pay in Spania, oferind angajatilor posibilitatea sa plateasca direct prin smartphone in toate restaurantele dotate cu un terminal de plata contactless. Odata cu aceasta miscare, Edenred a devenit primul emitent de tichete care ofera o solutie de plata mobila tuturor utilizatorilor cu smartphone NFC.

500.000 de angajati romani folosesc suportul electronic al tichetelor de masa

Edenred a demarat si in Romania solutii digitale pentru tichete de masa, odata cu lansarea cardurilor cu tichete de masa, in octombrie 2015. Succesul acestora in randul angajatilor si al companiilor a depasit toate asteptarile: in doar 2 ani, peste 500 000 de angajati folosesc suportul electronic al tichetelor de masa emise de Edenred.

Solutiile de plati mobile reprezinta viitorul pentru tichetele de masa. Clientii nostri si angajatii lor ne-au aratat ca sunt receptivi la solutii moderne, adaptate ritmului lor de munca si de viata, astfel ca platile mobile sunt pe radarul nostru pentru viitor

Dana Sintejudean, CEO Edenred Romania

Tichetele de masa sunt unul dintre cele mai utilizate beneficii extra-salariale, fiind folosite de companii pentru a sustine masa de pranz a angajatilor in zilele de lucru. In Romania, peste 2,5 milioane de angajati primesc tichete de masa de la angajatori. Pe plan local, Edenred deserveste peste 35.000 de companii-client si 1 milion de utilizatori pentru tichete si carduri de masa Ticket Restaurant, tichete cadou, carduri cadou, tichete de cresa, vouchere de vacanta, tichete sociale, precum si carduri preplatite pentru cheltuieli de afaceri.

Citeste si: Principiile de management ale unui CEO care conduce un business de 20 de miliarde de euro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri