Grupul Edenred a lansat primul program de plati mobile in Franta, in iulie 2016, urmat de Spania in decembrie 2016, cu aplicatia Apple Pay pentru utilizatorii de carduri Ticket Restaurant, si va implementa in curand sistemul de plati mobile in Italia pentru titularii de carduri ExpendiaSmart. In Suedia, Edenred a introdus Samsung Pay in martie 2017 si va extinde in scurt timp solutia si in Brazilia. Edenred dezvolta, de asemenea, solutii proprii in Finlanda, Italia, Slovacia si Taiwan.

Cresterea platilor mobile este un punct de cotitura istoric pentru Edenred. Marcheaza o accelerare atat in trecerea noastra la digital, cat si in efortul nostru de a ne diferentia portofoliul de servicii. Ne continuam strategia, care vizeaza in special transformarea tehnologiei digitale intr-un puternic motor de crestere. Mai mult decat oricand, inovarea tehnologica si experienta clientilor sunt punctul central al dezvoltarii noastre

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont