Atilla Beer, administrator Alukonigstahl Romania, spune ca Republica Moldova este o piata inca mica, dar in crestere. Attila Beer gestioneaza, incepand cu anul 2016, si afacerile Alukonigstahl din Republica Moldova, reprezentanta care a inregistrat in 2017 vanzari de 500.000 euro, iar pentru anul acesta estimeaza o crestere de 50% a business-ului, pana la 750.000 de euro. Planurile de dezvoltare pentru anul in curs se vor concentra pe inaugurarea unui showroom si a unui birou la Chisinau, dar si recrutarea de noi angajati, ceea ce va atrage o investitie de aproximativ 60.000 de euro.

”Republica Moldova este cea mai saraca tara din Europa, in 2016 a fost mai saraca decat Albania. Moldovenii vor sa traisca mai bine, iar lucrurile sunt pe o tendinta ascendenta acolo. Pana acum, a fost o fluctuatie mare de rusi, care au investit mai ales in imobiliare, au construit apartamente multe, pe care insa nu le cumpara nimeni, in conditiile in care 1,5 milioane de moldoveni sunt plecati la munca in strainatate. Republica Moldova imi aduce aminte de Romania de la inceputul anilor `90”, spune Atilla Beer, administratorul Alukonigstahl Romania, companie prezenta pe piata romaneasca din 1995.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont