Manageri de spitale private si spitale publice, directori de companii farmaceutice si autoritati din domeniul sanatatii vor fi prezenti la prima editie a evenimentului wall-street.ro dedicat industriei farmaceutice si serviciilor medicale, HealthCare Trends. Pe 7 martie vom dezbate cele mai importante subiecte din sistemul de sanatate din Romania.

Evenimentul HealthCare Trends dedicat domeniului sanatatii se adreseaza specialistilor din sistemul medical, antreprenorilor, reprezentantilor medicali si ai institutiilor de sanatate private, consultantilor, reprezentantilor din industria farmaceutica si fondatorilor de spitale private. Totodata, subiectele dezbatute in cadrul conferintei pot fi de interes pentru cei care isi doresc sa afle mai mult despre accesul pacientilor romani la servicii medicale si tratamente de calitate.

Inscrie-te AICI pana marti, 6 martie, ora 12.00, pentru a participa GRATUIT la conferinta.

Conferinta HealthCare Trends, dedicata industriei de sanatate

Temele care vor fi abordate in cadrul HealthCare Trends

Accesul pacientilor romani la servicii medicale de calitate

Observatorul Roman de Sanatate a realizat recent un raport privind satisfactia pacientilor cu privire la calitatea serviciilor medicale in unitatile sanitare publice. Raportul arata ca peste o cincime din pacientii internati sunt nemultumiti sau foarte nemultumiti de curatenia din spitale si au fost nevoiti sa isi cumpere medicamente sau alte materiale sanitare din banii proprii in perioada internarii in spital. Pe de alta parte, avem furnizorii de servicii medicale private, care ofera solutii de calitate, dar la care nu au acces toti pacientii din cauza tarifelor.

Citeste si:
Cat de greu acceseaza romanii servicii medicale de calitate
HealthCare Trends: Cat de...

Luca Militello (Spitalul Monza), Carmen Orban (Institutul Clinic Fundeni), Andreea Minuta (Regina Maria), Dan Mitrea (clinica Neuroaxis) si un reprezentat al Ministerului Sanatatii vor vorbi in cadrul conferintei despre importanta investitiilor in sanatate si vor incerca sa gaseasca solutii in beneficiul pacientului.

Tendinte in industria farmaceutica din Romania

In ultimii ani, sectorul sanatatii a evoluat semnificativ prin tratamente inovative si solutii pentru imbunatatirea calitatii serviciilor medicale oferite pacientilor. Tot mai multe companii farmaceutice tind sa foloseasca inteligenta artificiala pentru a descoperi mai usor noi medicamente. Cu toate acestea, in Romania cadrul legislativ ramane in urma fata de progresul tehnologiei si acest lucru poate stopa evolutia sistemului de sanatate.

Subiecte precum rolul pe care il joaca digitalizarea in domeniul farmaceutic si accesul pacientilor la tratamente inovatoare vor fi dezbatute de Diana Mereu (RASCI), Viorica Preduna (APMGR), Iulian Trandafir (Farmexpert), Viky Manaila (Trans Sped) si de un reprezentat al CNAS, in panelul II din cadrul conferintei HealthCare Trends.

Ai intrebari pentru oricare dintre speakerii de la conferinta? Contacteaza-ne la anisoara.munteanu@wall-street.ro si le vom adresa acestora, pentru a ti se oferi raspuns in cadrul conferintei.

Citeste si:
Klaus Iohannis: Gravitatea situației cu care ne confruntăm este...
Klaus Iohannis: Gravitatea...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Tratamentele indisponibile la stat vor fi decontate la privat prin OUG
Setari Cookie-uri