Societatea turistica Turism Hoteluri si Restaurante (THR) Prahova SA a inregistrat, dupa primele noua luni ale anului 2006, un profit net de 3,41 milioane lei (0,96 milioane euro) si o cifra de afaceri de aproape 4,8 milioane lei (1,35 milioane euro), a anuntat compania.
"Cifra de afaceri din primele noua luni ale anului 2006 a crescut cu 40,3% fata de perioada corespunzatoare a anului precedent, in conditiile unui indice de inflatie de 5,48%, gratie cresterii gradului de ocupare al hotelului Central, de la 40,6% in primele noua luni ale anului 2005, la 54,04% in perioada corespunzatoare a acestui an si, implicit, cresterii veniturilor realizate din aceasta activitate cu 63,6%", se arata intr-un comunicat al THR Prahova SA, remis bursei electronice Rasdaq, dupa cum informeaza NewsIn.

"in aceste conditii, de crestere a veniturilor din exploatarea curenta, cresterea cheltuielilor pentru exploatarea curenta cu numai 22,5% a condus la realizarea unui profit brut al activitatii de exploatare curenta cu 2,65 ori mai mare in primele noua luni ale acestui an, fata de perioada corespunzatoare a anului precedent", se mai arata in comunicat.

"Investitiile realizate in acest an au avut ca efect cresterea activului net pe actiune de la 0,1646 lei, la 01.01.2006, la 0,2007 lei la 30.09.2006", se mai spune in comunicatul THR Prahova SA. Societatea turistica THR Prahova SA este detinuta, in proportie de 89,49%, de SIF Transilvania, alti actionari controland 10,51% din titlurile societatii. THR Prahova SA administreaza complexul hotelier Central din Ploiesti, care detine aproximativ 40% din capacitatea de cazare a municipiului Ploiesti, potrivit companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri