Centrul de diagnostic si tratament Provita lanseaza platforma www.health360.ro, o platforma dedicata exclusiv pacientilor, cu informatii avizate de o echipa multidisciplinara de medici. Health360 isi propune sa acopere ariile medicale fundamentale care au ca simptom principal durerea, dar si specialitati de nisa.

Continutul acestei platforme va fi unul pe intelesul tuturor si va evidentia faptul ca, spre exemplu, un simptom poate avea mai mult de 20 de cauze. Un diagnostic corect pentru fiecare pacient se face numai dupa o evaluare completa in cabinetul unui medic de specialitate.

Totodata, in cadrul Centrului de diagnostic si tratament Provita, Health360 inseamna si preventie. Pacientii care ajung aici pot beneficia de un program special conceput atat pentru barbati, cat si pentru femei, personalizat in functie de varsta si de istoricul medical. “Este vorba despre un program complex si eficient, realizat dupa ghidurile internationale, cu scopul de a preveni cele mai frecvente afectiuni medicale – boli cardiovasculare, anumite maladii canceroase, sindrom de burn out/epuizare, instabilitati musculare majore si multe alte situatii medicale in care se poate afla pacientul. Acest program presupune analizarea riguroasa a starii de sanatate, intr-un singur centru medical, intr-o singura zi, cu ajutorul unui medic coordonator. Acesta stabileste fiecarui pacient un program personalizat, face recomandarile pentru investigatii si ajuta pacientul sa se integreze in circuitul consulturilor multidisciplinare ale unei echipe de medici specialisti cu experienta. Odata inrolat in acest program, medicul coordonator devine un administrator al sanatatii pacientului pe termen lung. Pacientul este rechemat si urmarit anual cu examinarile ulterioare necesare, asigurand astfel continuitatea si integritatea actului medical”, a precizat Dr. Ovidiu Nicolae Palea, medic primar anestezie si terapie intensiva.

Ideea lansarii platformei Health360 a venit si pe fondul cresterii business-ului centrului Provita. In 2017, cifra de afaceri inregistrata a fost de aproape 20 de milioane de lei, in crestere cu 170% fata de anul precedent.

In total, in cadrul celor 3 sedii Provita s-au facut 27.000 de consultatii medicale, au fost 8.000 de investigatii imagistice si 1.000 de spitalizari de zi.

Citeste si:
GCS: Vârsta medie a pacienților cu COVID-19 este de 41 de ani
GCS: Vârsta medie a...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Care sunt solutiile pentru o rata mai mica a diagnosticelor gresite
Setari Cookie-uri