Lantul de brutarii Paul le pune la dispozitie clientilor o gama variata de produse, prin serviciile de Candy Bar si Catering, special create pentru a completa meniul evenimentelor cu cele mai fine produse frantuzesti.

Serviciul de Catering al brutariilor Paul le ofera clientilor o gama diversificata de produse dulci sau sarate, in varianta mini, din meniurile Collection Salee si Collection Sucree: mini sandwich-uri, mini quiches sau croissante sarate, mini eclairs, mini macarons, Choux a la creme sau Coeur pavlova.

Candy Bar-ul a fost special creat pentru a le oferi invitatilor un moment cu cele mai sofisticate si dulci preparate. Meniul include o gama variata de deserturi sub semnatura Paul: mini viennoiserie (mini foietaje dulci), mini croissants sucres (mini croissante dulci), mini tartelettes (mini tarte cu fructe), mini eclairs, mini macarons, mini moelleux (mini prajituri), Choux a la creme si Coeur pavlova.

”Candy Bar-ul de la Paul a fost gandit pentru a aduce evenimentelor mai multa savoare si culoare. Preparatele sunt atent selectionate si se completeaza perfect cu serviciul de Catering disponibil in oferta noastra. Pentru a crea un moment cat mai aparte, punem la dispozitia clientilor toate serviciile de logistica necesare, accesorii pentru decor, dar si posibilitatea de a personaliza pachetul cu specialitatile cu care i-am obisnuit pana acum in brutarii”, a declarat Ovidiu Albu, director general, Paul Romania.

Serviciile de Catering si Candy Bar se adreseaza petrecerilor aniversare, reuniunilor de familie, botezurilor, nuntilor sau evenimentelor corporate. Serviciile de Catering si Candy Bar sunt disponibile doar in Bucuresti, Cluj si Constanta.

Citeste si:
Paul, 18 brutarii pe plan local si dezvoltarea serviciului de catering
Paul ajunge la 18 brutarii pe...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »



Citeste si
10 years challenge pentru brutariile Paul in Romania