Shark Market a realizat in 2017 o cifra de afaceri de 180 milioane lei, iar pentru 2018, odata cu deschiderea noului magazin, reprezentantii sai estimeaza o crestere de 30% fata de anul anterior, la aproximativ 230 de milioane de lei. In prezent, in cadrul Shark Market lucreaza 84 de angajati. O buna parte dintre acestia locuiesc in localitati situate la aproximativ 100 de kilometri de Bucuresti, compania asigurandu-le transport zilnic gratuit.

“Dupa o experienta de 10 ani pe piata, extinderea noastra vine ca o miscare fireasca pentru a ne putea adresa mai multor tipuri de clienti cu o oferta mai bogata de produse. Daca in anii trecuti 95% din vanzari erau en-gros, catre revanzatori, odata cu deschiderea noului magazin ne asteptam ca o pondere de 20% sa fie reprezentata de consumatorii finali. Shark Market este apreciat si vizitat de clienti din toata tara, atat datorita produselor pe care le comercializeaza, cat si preturilor foarte avantajoase, unele avand un adaos comercial foarte mic“, declara unul dintre reprezentantii companiei Shark Market .

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont