Supermarketul romanesc Shark Market a semnat un contract de inchiriere pentru 4.200 de metri patrati in cadrul celui mai nou pavilion construit in Expo Market Doraly, detinut de omul de afaceri Gheorghe Iaciu. Comerciantul intentioneaza sa puna in vanzare in noul spatiu o gama de peste 12.000 de produse, devenind astfel cel mai mare magazin de produse alimentare, bauturi alcoolice si non-alcoolice si una dintre cele mai importante ancore comerciale din Doraly. Ce planuri are proprietarul Expo Market Doraly pentru centrul comercial?

Shark Market a realizat in 2017 o cifra de afaceri de 180 milioane lei, iar pentru 2018, odata cu deschiderea noului magazin, reprezentantii sai estimeaza o crestere de 30% fata de anul anterior, la aproximativ 230 de milioane de lei. In prezent, in cadrul Shark Market lucreaza 84 de angajati. O buna parte dintre acestia locuiesc in localitati situate la aproximativ 100 de kilometri de Bucuresti, compania asigurandu-le transport zilnic gratuit.

“Dupa o experienta de 10 ani pe piata, extinderea noastra vine ca o miscare fireasca pentru a ne putea adresa mai multor tipuri de clienti cu o oferta mai bogata de produse. Daca in anii trecuti 95% din vanzari erau en-gros, catre revanzatori, odata cu deschiderea noului magazin ne asteptam ca o pondere de 20% sa fie reprezentata de consumatorii finali. Shark Market este apreciat si vizitat de clienti din toata tara, atat datorita produselor pe care le comercializeaza, cat si preturilor foarte avantajoase, unele avand un adaos comercial foarte mic“, declara unul dintre reprezentantii companiei Shark Market .

Cifra de afaceri a firmelor care isi desfasoara activitatea in Expo Market Doraly a fost de peste 700 de milioane de euro in 2017. Datorita vadului comercial traditional, traficul anual este de peste trei milioane de clienti, persoane fizice si revanzatori.

Shark Market, Expo Market Doraly, magazin, Alexandru Rusu

“Ne bucuram ca noul pavilion X3 va fi ocupat de Shark Market, un comerciant cu care avem un parteneriat extraordinar inca de la primul magazin de doar 30 mp deschis in 2008. Astazi, zece ani mai tarziu, Shark Market a ajuns la o suprafata comerciala totala de 5.500 de metri patrati, fiind unul dintre cele mai mari magazine din cadrul Doraly. Intrucat exista interes foarte mare din partea multor chiriasi care vor sa se extinda, vom continua planurile de dezvoltare astfel incat, pana in 2020, ne propunem sa marim suprafata parcului comercial cu inca 12.000 mp.” a declarat Alexandru Rusu, CEO Doraly.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri