Retailerul grec Jumbo a inaugurat un nou magazin in Bucuresti, in suprafata de 11.460 de metri patrati. Reteaua Jumbo din Romania a ajuns astfel la noua magazine, un numar egal cu cel al magazinelor retailerului de jucarii din Bulgaria. Reteaua mai cuprinde 51 de magazine Jumbo in Grecia si cinci in Cipru. Unde este situat noul magazin Jumbo din Bucuresti si de ce a fost ales acel amplasament?

Jumbo, unul dintre principalii jucatori din comertul cu jucarii din Romania, a deschis un nou magazin in West Park Retail, amplasat in zona Militari din Bucuresti. Acesta este primul magazin deschis de catre Jumbo in zona de vest a Bucurestiului. Compania are 74 de magazine: 51 amplasate in Grecia, cinci in Cipru, noua in Bulgaria si noua in Romania. Noul magazin Jumbo din cadrul West Park Retail, detinut de Liebrecht&wooD are o suprafata de 11.460 de metri patrati, este structurat pe doua etaje, suprafata totala a West Park Retail crescand astfel la aproape 86.000 de metri patrati.

Intelegerea incheiata cu Jumbo reprezinta un nou pas in strategia de dezvoltare a West Park Retail, care a evoluat, potrivit reprezentantilor sai, intr-o destinatie multifunctionala de cumparaturi si lifestyle de la deschiderea sa in 2008. Proiectul, care beneficiaza de o zona de captare in care locuiesc peste 2,7 milioane de persoane, a trecut printr-un proces de rebranding in 2015 si din acel moment s-a concentrat pe diversificarea ofertei de produse pentru cumparatori: de la articole de imbracaminte la produse destinate locuintei.

”Am investit aproximativ cinci milioane de euro in noul spatiu operat de catre Jumbo si vom continua sa investim, astfel incat noi functii comerciale sa se adauge schemei de retail in viitorul apropiat”, a declarat Sorin Ioan Blaga, general manager Liebrecht&wooD Romania.

Finalizat in 2008, West Park Retail include Fashion House Outler Centre – singurul centru comercial de tip outlet din Romania, cu o suprafata inchiriabila de 16.000 de metri patrati – precum si mai multe magazine de mari dimensiuni: Kika (mobilier si decoratiuni interioare pe o suprafata inchiriabila de 28.740 de metri patrati), Hornbach (19.960 de metri patrati suprafata inchiriabila, do-it-youself) si Proges (1.340 de metri patrati suprafata inchiriabila, decoratiuni interioare).

West Retail Park, Liebrecht&wooD, Retail, Fashion House Outlet Centre, magazin

West Park Retail a fost dezvoltat de Liebrecht&wooD , un dezvoltator european cu o istorie de peste 25 de ani si cu operatiuni in Polonia, Rusia si Romania, unde a construit proiecte de birouri, comerciale si logistice cu o suprafata totala de aproape jumatate de milion de metri patrati. Din Liebrecht&wooD face parte si Fashion House Group (FHGR), unul dintre liderii segmentului de outlet-uri din Europa si cel mai mare dezvoltator si operator de profil din Europa Centrala si de Est. Portofoliul de proiecte dezvoltare de catre FHGR include cinci proiecte Fashion House Outlet Centre in Polonia, Romania si Rusia, cu o suprafata inchiriabila totala de aproape 100.000 de metri patrati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri