Jumbo, unul dintre principalii jucatori din comertul cu jucarii din Romania, a deschis un nou magazin in West Park Retail, amplasat in zona Militari din Bucuresti. Acesta este primul magazin deschis de catre Jumbo in zona de vest a Bucurestiului. Compania are 74 de magazine: 51 amplasate in Grecia, cinci in Cipru, noua in Bulgaria si noua in Romania. Noul magazin Jumbo din cadrul West Park Retail, detinut de Liebrecht&wooD are o suprafata de 11.460 de metri patrati, este structurat pe doua etaje, suprafata totala a West Park Retail crescand astfel la aproape 86.000 de metri patrati.

Intelegerea incheiata cu Jumbo reprezinta un nou pas in strategia de dezvoltare a West Park Retail, care a evoluat, potrivit reprezentantilor sai, intr-o destinatie multifunctionala de cumparaturi si lifestyle de la deschiderea sa in 2008. Proiectul, care beneficiaza de o zona de captare in care locuiesc peste 2,7 milioane de persoane, a trecut printr-un proces de rebranding in 2015 si din acel moment s-a concentrat pe diversificarea ofertei de produse pentru cumparatori: de la articole de imbracaminte la produse destinate locuintei.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont