Posta Romana introduce serviciul de curier personal Luxury Post Express, prin care clientii pot suna la oficiul postal express din oras, unde plaseaza comanda expedierii, iar curierul se deplaseaza la adresa comunicata, preia coletul si il livreaza la destinatia in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, pentru pretul de 19 sau 25 de lei, potrivit unui comunicat publicat de Compania Nationala Posta Romana.

Incepand de miercuri, 7 martie, prin Oficiile Express ale Postei Romane, clientii pot trimite, in aceeasi localitate, cadouri, dar si orice fel de alte colete, de luni pana vineri, in intervalul orar 8:00 – 18:00, care vor ajunge in aceeasi zi.

Desi wall-street.ro a incercat sa contacteze Posta Romana pe numarul afisat pe site, nu a raspuns nimeni si nici nu a gasit informatii suplimentare despre serviciu. Probabil in viitorul apropiat va fi creata o sectiune speciala pentru Luxury Post Express.

Cat costa?

Trimiterile sunt impartite in functie de greutate in doua categorii, pana la 5 kg si peste 5 kg. Orice trimitere mai usoara de 5 kg costa 19 lei (fara servicii aditionale, cum ar fi confirmare de primire electronica), in timp ce orice trimitere de la 5 kg la 10 kg va costa 25 de lei.

Unde functioneaza acest serviciu?

Pentru inceput, serviciul de curierat ultra-rapid va fi disponibil in orasele resedinta din Bucuresti, Arges, Ialomita, Prahova, Dolj, Gorj, Vrancea, Cluj, Bihor, Salaj, Alba, Covasna, Sibiu, Iasi, Neamt, Constanta si Vrancea.

Cum functioneaza:

"Clientul contacteaza telefonic oficiul postal express din oras si plaseaza comanda expeditiei. Agentul curier se deplaseaza la adresa comunicata si preia trimiterea. Aceasta este preluata si livrata la destinatie, la ora comunicata de client (same day sau next day), fara a mai trece prin filtre suplimentare. Agentul curier este dedicat clientului si se asigura ca, in timpul cel mai redus, coletul ajunge la destinatie si este livrat. Fiecare trimitere este monitorizata live prin sistemul Track and Trace", se arata in comunicatul transmis de Posta Romana.

Citeste si:
Posta Romana: Toate subunitatile din tara vor fi inchise joi si vineri
Posta Romana anunta ca toate...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Romanii din strainatate vor trimite bani in Romania fara comisioane