Ideea de a construi un spital de boli cardiovasculare i-a venit antreprenoarei Cecilia Silvia Covrig dupa ce a acumulat o experienta vasta in domeniul vanzarilor de produse medicale. Incepandu-si activitatea de import si distributie de consumabile pentru cardiologia interventionala in anul 1997, compania s-a dezvoltat rapid si din anul urmator a devenit distribuitor exclusiv al produselor Medtronic SUA pentru Romania, si ulterior si pentru Republica Moldova. In urma cu doi ani, antreprenoarea a vandut acest business si s-a axat mai mult pe dezvoltarea serviciilor medicale private in domeniul cardiovascular.

“Pot spune ca sunt antreprenoare din 1992, dar in 1998 am inceput sa muncesc in domeniul comertului de produse medicale. Am intrat in acest domeniu fara sa am un background medical, dar cu timpul a inceput sa-mi placa si sa-mi doresc sa dezvolt mai mult un business, in special in zona de boli cardiovasculare”, a relatat, intr-un interviu acordat wall-street.ro, Cecilia Covrig, actionarul si presedintele consiliului de administratie al spitalului de boli cardiovasculare Angiomedica si al clinicii Angiomed.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Shutterstock / Syda Productions