Compania realizeaza venituri atat din contractele din sectorul public, cat si din cele din sectorul privat. Solutiile propuse de Iridex Group Plastic vizeaza, in perioada 2018-2022, o piata estimata la circa doua miliarde de euro. Obiectivul companiei Iridex Group Plastic este de a atinge o cota de piata de circa 10% pe fiecare dintre domeniile de activitate, de la agricultura sau transporturi, la constructii si infrastructura de mediu. In urma fuziunii compania va oferi, potrivit reprezentantilor sai, un pachet complet de solutii si servicii care includ toate tehnologiile necesare pentru executia la cheie a proiectelor.

”In urma analizelor si a evolutiei celor doua companii in anul 2017, am luat in considerare consolidarea activitatii grupului prin fuziune cu divizia care desfasoara activitati complementare. In aceasta formula, implementam solutii pentru domenii precum mediu, constructii sau agricultura, urmarind introducerea celor mai noi si mai inovative tehnologii din lume pentru aceste domenii. Consolidarea activitatii companiei are in vedere atingerea obiectivelor de afaceri asumate prin strategie, atat de crestere a cotei de piata, precum si de crestere consolidata a business-ului. Obiectivul nostru este de a conduce la o evolutie anuala de 5%, cu o pondere sporita a business-ului privat in cifra de afaceri. In perioada urmatoare – 2018-2022 – ne asteptam la cresterea investitiilor in domenii precum: agricultura, mediu, managementul deseurilor, infrastructura, constructii, investitii firesti derulate pentru evolutia comunitatilor din tara noastra.”, a declarat Adriana Mircea, director de dezvoltare afaceri, Iridex Group Plastic.

Infiintat in urma cu peste 25 de ani, grupul Iridex este format din urmatoarele companii: Iridex Group Import-Export, Iridex Group Plastic, Iridex Group Servicii Salubritate Bucuresti, Iridex Group Salubritate Costinesti. La nivelul intregului grup, cifra de afaceri este de circa 75 de milioane euro, iar numarul angajatilor este de peste 700. Cu actionariat exclusiv romanesc, grupul executa lucrari de infrastructura. Iridex Group distribuie produse necesare in lucrari de constructii civile si industriale in tara si strainatate, lucrari de imbunatatiri funciare, gestiunea integrata a deseurilor, proiectare si exploatare de depozite ecologice municipale pentru deseuri nepericuloase.

Ministerul Economiei a anulat...
Citeste si: Ministerul Economiei a anulat licitatii de 70 MIL. lei acordate...

Sursa foto: Iridexplastic.ro