Anul trecut, in luna mai, compania a lansat o noua clinica pentru adulti, unitate cu cea mai mare suprafata dintre toate clinicile Dent Estet. La momentul deschiderii investitia in aparatura de ultima generatie s-a ridicat la 850.000 de euro, iar in prezent se ridica la 1 milion de euro.

“Strategia noastra este aceeasi in fiecare an: consolidarea pozitiei de lider in servicii stomatologice, continuarea efortului constant de a fi aliniati la cele mai noi tehnologii, precum si continuarea programelor de training si perfectionare pentru intreaga noastra echipa. Cea mai mare investitie pe care Dent Estet o face constant, pe langa cea fireasca in tehnologie, in digitalizare, este investitia in oameni. Si, dupa 19 ani de activitate, constat ca e singura care conteaza si care face diferenta”, a precizat, intr-un interviu acordat wall-street.ro, dr. Oana Taban, CEO si fondator al grupului de clinici Dent Estet.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont