Star Fods, parte a grupului PepsiCo a facut o investitie majora in 2006, pentru modernizarea si dotarea fabricii din Bucuresti, ceea ce a condus la cresterea cu 25 % a capacitatii de productie si la imbunatatirea calitatii produselor.

Investitia realizata de Star Foods a vizat dotarea fabricii din Bucuresti cu echipamente de ultima generatie, astfel ca, in prezent, compania beneficiaza de cea mai avansata linie de productie din Europa, din punct de vedere tehnologic.

"Aceasta investitie reflecta ambitia noastra de a fi cei mai buni in ceea ce facem si de a oferi consumatorilor produse excelente, la un nivel calitativ aliniat standardelor internationale. Prin imbunatatirile aduse, ne demonstram respectul fata de proprii angajati, fata de consumatori, dar si fata de mediul inconjurator si de normele europene”, a declarat citat de NewsIn, directorul general, Star Foods Romania, Sotiris Yannopoulos.

De asemenea, compania dispune de o uzina de purificare a apei, unde se poate controla automat fiecare pompa prin intermediul unui software. Statia de purificare a apei este intinsa pe o suprafata de 1.000 mp si are o capacitate de curatare a apei de 800 de tone pe zi. Uzina va intra in functiune in luna noiembrie.

Compania Star Foods face parte din grupul PepsiCo, liderul mondial din industria alimentara, specializat in producerea si distributia de bauturi si alimente de larg consum. in Romania, compania este liderul pietei de chips si snacks, prin marcile Star Chips, Star Max, Krax, Star Snacks, Cheetos si Star Pop Corn.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Calin Clej, PepsiCo: Epoca agentiilor de comunicare a cam apus