CA-IB si casa de avocati Musat vor fi consultanti pentru vanzarea SNR

Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiri Informatiilor va semna, marti, contractul de consultanta pentru privatizarea pe piata de capital a Societatii Nationale Radiocomunicatii, cu un consortiu format din CA-IB Corporate Finance Beratungs Ges.m.b.H. si Musat & Asociatii SCA, a spus ministerul.

Potrivit informatiilor transmise de Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor pachetul de actiuni pe care statul roman il detine la Societatea Nationala Radiocomunicatii va fi pe piata de capital va fi vandut pe piata de capital.

Reprezentantii CA-IB Corporate Finance Beratungs au declarat,potrivit NewsIn, ca dupa semnarea contractului de consultanta va urma o perioada de cateva luni in care se va face o analiza a companiei si se va intocmi strategia de privatizare care va fi prezentata Guvernului Romaniei.

Guvernul Romaniei a aprobat constractul de consultanta la 1 noiembrie 2006. Consultantul va primi un onorariu fix de 150.000 Euro pe o durata de un an si un onorariu variabil de 1,95% din valoarea de vanzare a companiei, potrivit informatiilor publicate pe site-ul guvernului. Anuntul de privatizare si caietul de sarcini vor fi publicate in prima parte a anului 2007.

Compania a fost infiintata in anul 1991 prin reorganizarea si divizarea Rom Post Telecom si este principalul furnizor de servicii de radiocomunicatii din Romania. Compania asigura suport de transmisii pentru telefonia publica, pentru retelele de telefonie mobila, transfer de date si Internet.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri