Compania Dedeman din Bacau, retea de magazine de distributie de materialelor de constructii si amenajari interioare, a investit cinci milioane euro in cel de-al saptelea centru comercial, care a fost inaugurat la Focsani, a informat, miercuri, un comunicat al companiei.

Magazinul din Focsani are o suprafata de expunere de peste 6.000 de metri patrati si ofera o gama de 40.000 de produse destinate construirii si amenajarii locuintei, biroului si gradinii.

Ne asteptam ca acest centru comercial sa atraga mii de vizitatori zilnic avand in vedere si faptul ca in zona nu mai exista nici un operator de acest nivel pe piata de retail al materialelor de constructii si instalatii iar potentialul zonei in ceea ce priveste investitiile in constructii este unul destul de ridicat, a declarat presedintele Dedeman, Dragos Paval.

"Prin prezenta in Focsani, compania vizeaza si acoperirea zonelor limitrofe judetului Vrancea, respectiv Tecuci, Ramnicu Sarat, Covasna si Buzau", a completat Dragos Paval.

Pe anul 2006 investitiile totale ale companiei insumeaza peste 12 milioane de euro, iar pana la sfarsitul anului compania va deschide un nou centru comercial la Targoviste. in iunie, a fost finalizat centrul logistic din Bacau care are o suprafata de peste 80.000 metri patrati de unde se aprovizioneaza toate punctele de lucru din tara.

Pe termen mediu Dedeman urmareste extinderea retelei in zona de sud si sud-est a tarii si are planificata deschiderea a trei-patru centre comerciale anual.

Inceputa in 2002, cu centrul comercial din Suceava, politica de extindere regionala a firmei a continuat cu cele din Bacau, Iasi, Vaslui, Braila si Onesti.

Dedeman a fost infiintata in 1992 iar, in prezent, grupul cuprinde sapte centre comerciale, patru depozite, Dedeman Automobile dealer Dacia, Renault, Nissan si Dedeman Camioane dealer Renault Trucks.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri