La aniversarea a cinci ani de prezenta pe piata romaneasca, Paper Plus anunta, pentru anul 2006, o cifra de afaceri de peste un milion de euro
Compania Paper Plus, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata AfH din Romania, anunta aniversarea a cinci ani de la infiintare si dublarea cifrei de afaceri. Astfel, in 2006, Paper Plus a inregistrat o crestere de 100% a cifrei de afaceri fata de 2005, obtinand 1,1 milion de euro in 2006, comparativ cu 550.000 de euro in 2005.

Conform estimarilor proprii, compania Paper Plus detine 15% din piata prosoapelor pliate si 10% din cea a hartiei igienice, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori care ofera solutii Away from Home (AFH), de pe piata romaneasca. Paper Plus ofera solutii profesionale complete pentru igiena din afara casei adaptate fiecarui tip de locatie, produsele AFH reprezentand sisteme de igiena destinate cladirilor de birouri, halelor industriale, spitalelor si, in general, locurilor publice.

Numarul clientilor companiei, in anul 2006, a fost de peste 650, concretizat in peste 3 milioane de utilizatori din randul populatiei active.

Nivelul importurilor companiei a depasit, in 2006, 750 de tone de hartie.

Paper Plus a demonstrat, in decursul celor cinci ani de existenta pe piata, ca este un jucator extrem de important. Compania noastra a crescut in acelasi timp cu domeniul solutiilor Away from home in Romania, iar cifra noastra de afaceri confirma, pe deplin, aceste reusite., declara Marian Ivan, General Manager Paper Plus.

Pentru 2007, obiectivele Paper Plus includ dezvoltarea extensiva si intensiva a companiei, atat prin extinderea suprafetei de depozitare, cat si prin dezvoltarea distributiei la nivel national. De asemenea, compania si‑a propus dublarea cifrei de afaceri in anul 2007, prin extinderea gamei de produse si servicii oferite, determinand astfel un nivel al importurilor, in 2007, de aproximativ 1,000 de tone de hartie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri