La aniversarea a cinci ani de prezenta pe piata romaneasca, Paper Plus anunta, pentru anul 2006, o cifra de afaceri de peste un milion de euro
Compania Paper Plus, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata AfH din Romania, anunta aniversarea a cinci ani de la infiintare si dublarea cifrei de afaceri. Astfel, in 2006, Paper Plus a inregistrat o crestere de 100% a cifrei de afaceri fata de 2005, obtinand 1,1 milion de euro in 2006, comparativ cu 550.000 de euro in 2005.

Conform estimarilor proprii, compania Paper Plus detine 15% din piata prosoapelor pliate si 10% din cea a hartiei igienice, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori care ofera solutii ôAway from Homeö (AFH), de pe piata romaneasca. Paper Plus ofera solutii profesionale complete pentru igiena ôdin afara caseiö adaptate fiecarui tip de locatie, produsele AFH reprezentand sisteme de igiena destinate cladirilor de birouri, halelor industriale, spitalelor si, in general, locurilor publice.

Numarul clientilor companiei, in anul 2006, a fost de peste 650, concretizat in peste 3 milioane de utilizatori din randul populatiei active.

Nivelul importurilor companiei a depasit, in 2006, 750 de tone de hartie.

öPaper Plus a demonstrat, in decursul celor cinci ani de existenta pe piata, ca este un jucator extrem de important. Compania noastra a crescut in acelasi timp cu domeniul solutiilor öAway from homeö in Romania, iar cifra noastra de afaceri confirma, pe deplin, aceste reusite.ö, declara Marian Ivan, General Manager Paper Plus.

Pentru 2007, obiectivele Paper Plus includ dezvoltarea extensiva si intensiva a companiei, atat prin extinderea suprafetei de depozitare, cat si prin dezvoltarea distributiei la nivel national. De asemenea, compania si‑a propus dublarea cifrei de afaceri in anul 2007, prin extinderea gamei de produse si servicii oferite, determinand astfel un nivel al importurilor, in 2007, de aproximativ 1,000 de tone de hartie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Autograf, business-ul gandit initial ca o carte de vizita