Otlchim Ramnicu Valcea vrea sa vanda doua terenuri

Actionarii Oltchim vor analiza intentia conducerii companiei de a vinde doua terenuri si de a participa la constituirea unei societati private mixte pentru marirea productiei de panouri termoizolante.

La adunarea generala, programata pentru data de 20 decembrie, pot participa toate persoanele care detin titluri Oltchim la data de 12 decembrie, se specifica in comunicatul Oltchim.

Conducerea Oltchim intentioneaza sa vanda doua terenuri cu o suprafata totala de 32.000 metri patrati si constructiile aflate pe acestea. In plus, membrii consiliului de administratie au propus actionarilor aprobarea unui schimb de terenuri incheiat cu primaria municipiului Ramnicu Valcea.

Consiliul de administratie al producatorului de ingrasaminte intentioneaza sa participe la constituirea unei societati mixte cu capital privat in vederea cresterii capatiatii de productie a panourilor termoizolante din poliuretan.

Actionarii companiei valcene vor discuta bugetul estimat pentru anul 2007, cresterea remuneratiei directorului general al societatii si rectificarea bugetului pentru anul in curs.

In cadrul adunarii generale extraordinare, programata pentru aceeasi data, actionarii vor analiza propunerea conducerii companiei de a garanta creditele acordate de Banca Transilvania, Banca Comerciala Romana si Eximbank cu bunuri imobiliare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri