Israelienii de la Bonei Hatichon investesc peste 112 milioane euro in Romania

Compania israeliana Bonei Hatichon Civil Engineering and Infrastructure Ltd a achizitionat in Bucurestio un teren, pentru 2,72 milioane de euro, in care va investi circa 110 milioane de euro pentru constructia de apartamente, informeaza publicatia israeliana de afaceri Globes.

Compania va constui aproximativ 1.500 de apartamente, respectiv 150.000 de metri patrati, pe terenul de circa doua hectare (20.234,28 de metri patrati), a mai informat Globes, citata de NewsIn.

Proiectul va fi finantat atat din surse proprii, cat si din credite, pe care israelienii le vor contracta la bancile din Romania. Compania desfasoara activitate din 1985 si este listata la bursa din Tel Aviv.

In prezent, Bonei Hatichon construieste aproximativ o mie de apartamente in Israel. Compania desfasoara lucrari de constructie in domeniul rezidential, pe segmentul de spatii comerciale si pe cel al spatiilor publice: scoli, institutii. Pana in prezent, compania a executat lucrari cu precadere in nordul si sudul Israelului, urmand ca, in viitor, sa intre si pe piata din centrul Israelului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri