Alumil Rom Industry se listeaza la Bursa

Oferta publica primara de vanzare a actiunilor Alumil Rom Industry, in valoare totala de 28,75 milioane lei, se desfasoara in perioada 8-18 decembrie, in vederea listarii ulterioare la Bursa de Valori Bucuresti, a anuntat un comunicat transmis Bursei

Compania vinde prin oferta publica primara 6,25 milioane de actiuni care au o valoare nominala de 0,2 lei. Actiunile oferite se vand la pretul de 4,6 lei, pachetul minim fiind de 50 de titluri. in cazul in care actiunile companiei vor fi suprasubscrise, alocarea titlurilor se va face prin metoda, pro-rata, proportional cu sumele depuse, se mentioneaza in prospectul ofertei. in cazul unei subscrieri integrale a ofertei, viitori actionari vor plati 28,75 milioane lei.

Oferta este intermediata de casa de brokeraj Alpha Finance. Actiunile pot fi subscrise la sediul intermediarului sau la sediile grupului de distributie alcatuit din casele de brokeraj BT Securities, EFG Eurobank Securities, Eteba Romania, Ieba Trust, Intercapital Invest si Broker SA si la sediul Alpha Bank Romania. in perioada de subscriere, ordinele nu pot fi revocate, se mentioneaza in comunicat.

Compania este o filiala a firmei Alumil Mylonas- Industria Aluminiului, SA, un grup industrial european implicat in industria de prelucrare a aluminiului, se mentioneaza in comunicat. Compania este specializata in fabricarea profilelor de aluminiu pentru constructii.

Alumil Rom Industry SA si-a extins in ultimii ani reteaua de distrubutie pe intreg teritoriul Romaniei astfel ca are puncte proprii de distributie in orasele Alba-Iulia, Bacau, Baia-Mare, Bistrita, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta,Craiova, Focsani, Galati, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Rimnicu-Vilcea, Sibiu, Slatina, Suceava,Tirgu-Mures,Targu Jiu, Timisoara, din care sedii proprii sunt cele din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov si Galati.

Compania a incheiat anul 2005 cu o cifra de afaceri de 84,47 milioane lei si un profit net de 12,43 milioane lei, potrivit datelor citate de NewsIn. In prezent, compania are un capital social de cinci milioane lei divizat in 25 milioane de actiuni.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri