Divizia romaneasca a producatorului elvetian de ciment Holcim are un nou director de vanzari, respectiv pe Francois Laporte.

Laporte a fost numit dupa ce, la inceputul lui octombrie, fostul director, Adrian Porfir, a fost numit pe o pozitie similara la Holcim Rusia.

Acesta s-a alaturat echipei Holcim Franta-Benelux in 1996, ca inginer de vanzari al serviciului tehnic pentru clienti. intre 2000 si 2003 Laporte a fost manager al departamentului de asistenta tehnica, pentru ca, pana in prezent, sa fie director de vanzari al diviziei GEOROC la Holcim Franta. GEOROC este un tip de lianti hidraulici.

Francois Laporte a absolvit Universitatea din Paris, are un master in fizica si un doctorat in geologie, iar in 2002 a absolvit cursurile MBA (Master of Business Administration) la International School of Management, Paris si New York.

Holcim Romania SA detine in prezent trei fabrici de ciment in Turda, Campulung si Alesd, 15 statii ecologice de betoane si patru statii de agregate. Holcim Romania are in prezent aproximativ 1.300 de angajati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Pandemia accelerează digitalizarea: peste 100.000 euro investiți în McDonald’s
Setari Cookie-uri