Eba Optics investeste 10 mil. de euro pentru o clinica medicala

Centrul de optica medicala Eba Optics va deschide anul viitor, printr-o investitie de circa 10 milioane euro, o clinica destinata in principal realizarii interventiilor chirurgicale, activitate sistata cu doi ani in urma in centrele existente, a declarat pentru NewsIn, managerul general Ilie Marcu.

"In acest moment, clinica se afla in faza de constructie, proiectul fiind finalizat aproximativ 80 la suta, astfel incat speram ca pana in toamna anului 2007 sa reusim sa o inauguram. Noul centru medical va avea sediul in Bucuresti si va oferi servicii medicale de chirurgie oftalmologica", a spus Ilie Marcu.

De asemenea, directorul general Eba Optics a precizat ca centrul medical a sistat in urma cu doi ani orice tip de interventii chirurgicale tocmai in ideea de a deschide o clinica specializata in acest sens. in prezent, Eba Opitics ofera doar consultatii si tratamente pentru afectiunile oftalmologice.

Centrul de optica medicala Eba Optics a aparut pe piata in anul 1991. in afara de Bucuresti, unde exista doua centre, Eba Optics mai functioneaza prin doua clinici la Sinaia si Constanta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Discounterul de fashion Primark, pierderi de 900 milioane euro în pandemie
Setari Cookie-uri