HART HUMAN RESOURCE CONSULTING a anuntat lansarea oficiala a primei companii de consultanta in managementul carierei, care isi propune asistarea partenerilor in cresterea eficientei organizationale si maximizarea performantelor individuale.

Solutiile oferite companiilor sunt: asistarea in designul sistemului de management al carierei, de la punctul de atragere a talentelor (serviciu oferit prin divizia de executive search), pana la crearea de planuri de dezvoltare a carierei, managementul performantelor, implementarea de centre de evaluare si dezvoltare, instruire si formare.

Pentru persoane fizice HART ofera: consiliere in cariera, seminarii de dezvoltare personala si managementul carierei. Pachetele de evaluare-consiliere vor avea un corelativ in plan virtual, prin intermediul website-ului interactiv al companiei. Pachetele vor diferi ca si complexitate, componenta si nivel de adresabilitate (programe pentru tineri profesionisti, specialisti si manageri de linie).

De martisor 2007, clientii HART vor avea, intr-un corp special amenajat din locatie, un prim HR Cafe: un spatiu dedicat informarii post-consiliere. Clientii vor beneficia de o biblioteca cu materiale despre gestiunea carierei, dezvoltarea profesionala, subiecte legate de activitatea de resurse umane, precum si acces on-line la informatii.

Piata de consultanta in managementul carierei este in faza de pionierat in Romania, astfel ca dorim sa contribuim de la inceput la implementarea standardelor de calitate.

Vom aduce practici recunoscute, instrumente si metodologii de varf in consilierea profesionala si managementul carierei in organizatii, prin incheierea de parteneriate cu companii de profil din strainatate, declara Didea.

Ne dorim sa devenim noi insine un model de gestiune si dezvoltare a carierelor la nivel organizational, un reper ca si angajator in piata de servicii de resurse umane. a declarat Madalina Didea, Managing Partner la HART HR Consulting.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si