HART HUMAN RESOURCE CONSULTING a anuntat lansarea oficiala a primei companii de consultanta in managementul carierei, care isi propune asistarea partenerilor in cresterea eficientei organizationale si maximizarea performantelor individuale.

Solutiile oferite companiilor sunt: asistarea in designul sistemului de management al carierei, de la punctul de atragere a talentelor (serviciu oferit prin divizia de executive search), pana la crearea de planuri de dezvoltare a carierei, managementul performantelor, implementarea de centre de evaluare si dezvoltare, instruire si formare.

Pentru persoane fizice HART ofera: consiliere in cariera, seminarii de dezvoltare personala si managementul carierei. Pachetele de evaluare-consiliere vor avea un corelativ in plan virtual, prin intermediul website-ului interactiv al companiei. Pachetele vor diferi ca si complexitate, componenta si nivel de adresabilitate (programe pentru tineri profesionisti, specialisti si manageri de linie).

De martisor 2007, clientii HART vor avea, intr-un corp special amenajat din locatie, un prim HR Cafe: un spatiu dedicat informarii post-consiliere. Clientii vor beneficia de o biblioteca cu materiale despre gestiunea carierei, dezvoltarea profesionala, subiecte legate de activitatea de resurse umane, precum si acces on-line la informatii.

Piata de consultanta in managementul carierei este in faza de pionierat in Romania, astfel ca dorim sa contribuim de la inceput la implementarea standardelor de calitate.

Vom aduce practici recunoscute, instrumente si metodologii de varf in consilierea profesionala si managementul carierei in organizatii, prin incheierea de parteneriate cu companii de profil din strainatate, declara Didea.

Ne dorim sa devenim noi insine un model de gestiune si dezvoltare a carierelor la nivel organizational, un reper ca si angajator in piata de servicii de resurse umane. a declarat Madalina Didea, Managing Partner la HART HR Consulting.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri