Imtech, compania olandeza furnizoare de tehnologie in domeniul ingineriei mecanice si electrice si al comunicatiilor, a castigat contracte in valoare de 50 de milioane de euro in Romania, a informat un comunicat publicat pe pagina de internet a companiei.
"Romania este una din tarile unde Imtech si-a concentrat strategia de crestere. in prezent, Imtech cauta solutii in Olanda pentru a oferi mai multe proiecte in Romania", se arata in comunicatul companiei, potrivit NewsIn.

Imtech a obtinut un contract care prevede echiparea a noua statii modulare din industria de gaz cu sisteme de control, programe, si hardware, cu optiunea de a mai echipa inca alte zece statii in viitor. Prin introducerea noii tehnologii, se va putea masura nivelul productiei de gaz, al nivelului de energie furnizat si al transmisiei catre clienti. Toate echipamentele vor fi prefabricate in Olanda, urmand ca intregul pachet sa fie distribuit si asamblat in Romania sub supervizarea companiei.

Compania are un centru de export de tehnologie pentru Romania in Munchen, dar are si o unitate de sprijin in Bucuresti. De asemenea, Imtech are o divizie speciala in Germania pentru clientii germani care vor sa se extinda in Romania. Compania a furnizat intreaga infrastructura tehnologica pentru cele 14 magazine Selgros Cash&Carry din Romania, cu o suprafata de 15.000 de mp, urmand sa asigure aceleasi servicii si pentru urmatoarele trei magazine ale Selgros, care se vor deschide la Iasi, Suceava si Galati.

Constructorul de magazine german Hornbach a anuntat ca partenerul sau in Romania pentru o serie de proiecte similare va fi tot Imtech, care a furnizat recent intreaga infrastructura tehnologica pentru o fabrica British American Tobacco (BAT) in Ploiesti.

Imtech are o cifra de afaceri anuala de 2,5 miliarde de euro, iar actiunile companiei sunt listate pe bura Euronext din Amsterdam, fiind incluse in indicele Amsterdam SmallCap Index si in Next 150.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri