Grupul Edenred a primit pe 27 martie 2018 prima licenta pentru emiterea tichetelor de masa in Republica Moldova.

Incepand de marti, 27 martie, Edenred a emis si livrat primele tichete de masa pentru angajatii companiilor din Republica Moldova. Tichetele de masa vor putea fi utilizate in cea mai variata retea de comercianti parteneri pe intreg teritoriul Republicii Moldova, pentru achitarea mesei de pranz sau pentru achizitionarea de produse alimentare.

Ne bucuram sa putem onora primele comenzi de tichete de masa ale partenerilor nostri, care vor contribui la cresterea puterii de cumparare a angajatilor si la instalarea unui climat de incredere si stabilitate in companiile moldovenesti

Dana Sintejudean, director general Edenred Romania&Moldova

Legea tichetelor de masa a fost promulgata in Republica Moldova in luna octombrie 2017, fiind urmata la scurt timp de publicarea normelor de aplicare. Edenred a deschis la sfarsitul anului 2017 un sediu la Chisinau, unde a recrutat echipa locala si a incheiat contracte cu partenerii locali, companii angajatoare precum si magazine alimentare.

Cu o populatie de 3,55 milioane de locuitori, in Republica Moldova activeaza peste 1,28 milioane salariati.

Citeste si: Principiile de management ale unui CEO care conduce un business de 20 de miliarde de euro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri