“In 2018 ne propunem sa extindem distributia la nivel national, prin intermediul hypermarket-urilor si magazinelor traditionale partenere, dar si sa ne consolidam pozitia in regiunea Moldovei. Credem in evolutie sustenabila si parteneriate de lunga durata", spune Vlad Ciuburciu, director general Vascar.

“La finalul anului trecut am lansat sapte game de produse noi, de la gama ce poarta semnatura lui Chef Horia Virlan, la produse rumenite - unde am folosit o tehnologie de productie speciala, produse din carne de porc mangalita, specialitati de rata si carne proaspata de porc, pate cu 45% ficat sau mancaruri la cutie fara E-uri si aditivi. Sunt produse pentru care am primit un feedback foarte bun si care credem ca raspund nevoilor actuale ale pietei, adauga Vlad Ciuburciu.

Infiintata in 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% romanesc cu o evolutie organica pe o piata extrem de competitiva. Astazi, Vascar este unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve din Romania, oferind produse sub marcile Vascar si Moldova in Bucate.

Pentru Vascar lucreaza mai mult de 300 de angajati, iar compania detine o fabrica de procesare la Vaslui si 20 de magazine proprii in regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din Moldova. O parte din produsele Vascar si Moldova in Bucate sunt distribuite la nivel national, in hypermarket-uri si magazine traditionale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce preparate “marca proprie” pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image, Penny Market si Lidl. In 2017, Vascar a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 16 milioane de euro.

Mazda CX-5 a fost cel mai...
Citeste si: Mazda CX-5 a fost cel mai vandut model al japonezilor anul trecut