Grupul Monza anunta achizitia Centrului Medical ProEstetica din Bucuresti. In urma preluarii, unitatea medicala din zona Dorobanti va fi cunoscuta sub numele “Centrul Medical Monza”.

“Acest pas reprezinta o noua etapa in extinderea brandului Monza atat in tara, cat si in Bucuresti. La Centrul Medical Monza vom continua sa le oferim pacientilor serviciile medicale specifice grupului, de aceasta data intr-o noua locatie din Bucuresti”, a precizat Luca Militello, CEO-ul grupului Monza.

In cadrul Centrului Medical Monza, pacientii vor putea accesa serviciile medicale din ariile chirurgiei generale, chirurgiei estetice, medicinei estetice, cardiologiei, neurochirurgiei, stomatologiei, ortopediei, ORL, cat si dermatologiei.

Capacitatea Centrului Medical Monza este de 13 paturi, 4 cabinete medicale, 3 sali de operatie, incadrate pe o suprafata totala de 1.200 mp.

In urma cu doar doua saptamani, Monza a inaugurat la Giurgiu prima retea nationala de clinici de cardiologie, in urma unei investitii de peste 4,5 milioane de euro. Pentru anul in curs sunt in plan clinici la Constanta, Bucuresti, Focsani, Buzau, Pitesti. Urmeaza Braila, Calarasi si alte orase care vor fi anuntate pe parcurs. Investitia in fiecare clinica va fi de aproximativ 120-150.000 de euro.

Grupul Monza mai detine Spitalul Monza din Bucuresti, Centrele Monza-ARES din Constanta si Cluj, cat si clinicile RITMICO.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri