In cei 2 ani de la lansare, peste 200 de companii au implementat solutia de decont digital, care a permis optimizarea costurilor si obtinerea unui control sporit asupra cheltuielilor efectuate de catre angajati. In perioada aprilie 2017 – aprilie 2018, volumul total rulat prin cardurile preplatite Spendeo a ajuns la peste 20.000.000 de lei si 70.000 de tranzactii, in crestere semnificativa fata de primul an pe piata. Dintre aceste tranzactii, 70% au fost realizate in Romania, iar restul in strainatate - in Uniunea Europeana, Marea Britanie, Statele Unite, Rusia si China.

Solutiile pentru managementul cheltuielilor profesionale reprezinta una dintre liniile de business importante pentru Edenred la nivel global. In Romania, in doar doi ani de la lansarea solutiei, am emis deja peste 15.000 de carduri, pentru 200 de companii. Spendeo este o solutie care se adapteaza oricarei companii si a fost implementata cu succes atat pentru companiile care vor sa simplifice procesul de decont, cat si pentru companii ai caror colaboratori efectueaza cheltuieli in interes de serviciu (avocati, contabili, auditori, agenti de asigurari, agenti de vanzari externalizati etc) sau de companii care ofera diverse fonduri sub forma de avans catre beneficiari (companii de asigurari – pentru plati aferente daunelor sau cheltuielilor medicale ale asiguratilor etc). Pentru anul 2018, estimam o crestere de 20% a volumului total de tranzactii derulate prin cardurile Spendeo by Edenred

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont