O cursa TAROM care se afla in zbor spre Barcelona s-a intors de urgenta pe aeroportul Otopeni din cauza unui incident petrecut in timpul zborului. Compania si-a cerut scuze si sustine ca siguranta pasagerilor nu a fost pusa in pericol.

Astfel, unul dintre pasageri a observat un geam care era fisurat si a alertat echipajul.

Imediat, cursa RO421 a revenit pe aeroportul din Bucuresti, in jurul orei 10.00.

”Cursa TAROM ROT 421 Bucuresti – Barcelona, de astazi, 26 Aprilie 2018, operata cu o aeronava de tip BOEING 737-700, care a decolat de pe Aeroportul International Henri Coanda la ora locala 08:49, s-a intors din drum dupa aproximativ o ora de zbor, din cauza unei usoare fisuri aparute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri.

Decizia comandatului respecta procedura stipulata in manualul de zbor al aeronavei. Siguranta pasagerilor nu a fost pusa in pericol nicio clipa.

Aeronava a aterizat in deplina siguranta pe Aeroportul International Henri Coanda, pasagerii au fost debarcati, primesc asistenta la sol si vor decola in scurt timp catre destinatia initiala.

Ne cerem scuze pentru inconvenient, si va reamintim ca prioritatea Companiei TAROM este siguranta si securitatea pasagerilor si echipajului sau”.

TAROM este una dintre companiile de stat “capusata” de-a lungul deceniilor de multiplele guverne care s-au succedat la conducere, investitiile in aeronave si infrastructura fiind minime.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri